24/7/365 Service    *   +45 75 45 70 44    *   sales@west-marine.dk DA EN

West-Marine A/S

– en virksomhed du kan stole på. Vi har været i branchen siden 1969

Siden grundlæggelsen har West-Marine A/S været i konstant udvikling – altid med fokus på kundens behov og krav. I dag er West-Marine A/S en vidtforgrenet virksomhed, der tilbyder mekaniske serviceløsninger, elektrisk service og assistance, salg af udstyr og reservedele til den maritime sektor og offshore branchen - når som helst og hvor som helst i verden: 24/7/365


Vi kender vores kunder og ved, at deres forretning kører 24/7/365.

West-Marine A/S er derfor klar til at tilbyde den service, der er behov for – overalt. Det er en del af vores virksomheds DNA.

Den stigende efterspørgsel efter sikkerhed, kvalitet, miljøhensyn og fokus på arbejdsmiljø har betydet, at vi er i gang med processen henimod at opnå de relevante ISOstandarder, der gælder inden for de maritime brancher. Du kan – altid – forvente sikker og høj kvalitet fra West-Marine A/S. Det er det, vi laver – når som helst og hvor som helst i verden: 24/7/365.

Da West-Marine A/S blev grundlagt i 1969, var omdrejningspunktet skibe, udstyr til skibe og fjernbetjeningssystemer.

Siden da har West-Marine A/S gennemgået en bemærkelsesværdig udvikling, og vi er nu en virksomhed, der leverer produkter og serviceløsninger til den internationale maritime sektor og offshorebranchen – når som helst og hvor som helst i verden: 24/7/365.

Vores Værdier

Individuelle løsninger Vi er meget bevidste om, at den maritime sektor arbejder 24/7/365. Derfor er vi også klar til opgaverne under disse vilkår. Vores service-division kan kontaktes via vagt-telefon døgnet rundt, hvilket er en vigtig del af West Marines DNA. Vi udfører løsnings-baseret arbejde, der tager udgangspunkt i Kvalitet, Sikkerhed og Miljø. Og så er det i øvrigt ”tilladt” at forvente det ypperste af os. Det gør vi nemlig selv hver dag!

Miljø Vi bestræber os på at tage mest mulig hensyn til miljøet i alle arbejdsforhold.

Sikkerhed Vi efterlever alle krav om sikkerhed – både for kundens og for vores medarbejderes skyld.

Kvalitet Vi bestræber os på at levere den højest mulige kvalitet. En tæt dialog med kunden sikrer, at vi er på bølgelængde med hensyn til forventninger.

Job og karriere muligheder

Hos West-Marine er det medarbejderne, der er vores vigtigste ressource. Vores arbejde foregår offshore såvel som onshore, hvor vi bistår vores kunder med rådgivning, service, montering og reparation. Vi beskæftiger blandt andet dieselmekanikere, skibselektrikere og skibsmontører med erfaring specielt indenfor motor- og hydraulikområdet. Vi får hele tiden nye kunder og arbejdsopgaver og ansætter løbende flere selvstændige, fleksible, fagligt kompetente medarbejdere, der er "teamplayers". Er det dig - og vil du være en del af holdet – send os en kort ansøgning med CV.

Ledige stillinger

Der er ingen ledige stillinger i øjeblikket.