24/7/365 Service    *   +45 75 45 70 44    *   sales@west-marine.dk DA EN

Elektriske løsninger

West-Marine A/S kan tage sig af dine elektriske skibsinstallationer. Vi har dedikerede elektrikere med bred erfaring inden for offshorebranchen og det maritime område. Alle med den nødvendige fleksibilitet, der sikrer, at opgaven bliver løst både sikkert og effektivt. Allerede i byggefasen kan vi levere supervision – også af endda meget komplicerede installationer.

En bred viden om alarm-, kontrol- og overvågningssystemer sikrer de nødvendige kompetencer til at klare såvel installation som problemløsning på den type anlæg. Vi kan inspicere og verificere brandsporingsanlæg og udstede et gyldigt certifikat.

West-Marine A/S er autoriseret af Søfartsstyrelsen til at udføre meggertests på fartøjer. Når opgaven er udført, udstedes et certifikat.

Vi har lang erfaring med at montere og eftermontere brand- og lækagesporingssystemer såsom DASPOS.

Vores elektriske serviceløsninger består også af fremstilling af skræddersyede kabler i ATEX-standard til offshore branchen.”

Generatorer og beskyttelse af generatorer – også kendt som tiebreakers eller maksimum strømbryderudstyr – er endnu et kompetencefelt inden for vores elektriske serviceløsninger. Installation, justering, eftersyn og generel service er opgaver, som
vi udfører med den nødvendige præcision og omhyggelighed.

ALPHAtronic fremdriftsstyring fra MAN er også noget, som elektrikerne hos West-Marine A/S mestrer. Vi udfører alle former for service på alle typer fremdriftssystemer, thrustere og azimutter.

 


Kontakt

Profil billede af Tom Nymand Kristensen
Tom Nymand Kristensen

COO
tnk@west-marine.dk
76119765
25168446

Profil billede af Alex Fjord Christensen
Alex Fjord Christensen

CTO
afc@west-marine.dk
+45 76 11 97 56
+45 25 16 84 44

Marineudstyr

Redningsudstyr

Elektriske løsninger

Offshore

Vindindustri

Serviceløsninger

Pakning & friktion