24/7/365 Service    *   +45 75 45 70 44    *   sales@west-marine.dk DA EN

Pakning & Friktion

West-Marine A/S Europack-afdeling har rødder helt tilbage til 1905 og beskæftiger i dag medarbejdere, der har mere end 40 års erfaring. Deres ekspertise og know-how indenfor pakninger, tætninger, industrielle tekstiler, bremse – og koblingsbelægninger er selvsagt enorm. Derfor er der kvalificeret vægt bag de råd, vi giver jer, når I søger produkter og løsninger hos os.

Vi har et bredt udvalg i pakningsmaterialer, hvor alle VVS-standarder lagerføres. Hvis I har specielle behov, kan vi, på vores produktionsfaciliteter i Esbjerg fremstille pakninger skræddersyet efter tegning. Vi kan håndtere pumpe – og ventilpakninger, både dynamiske og statiske og levere gummipakninger i ruller og plader samt udstansede efter tegning.

Hvis der ikke findes tegninger, kan vores tegnestue lave tegninger efter skitse og mål.

Vores udvalg i friktionsmaterialer er stort, og vi kan naturligvis også fremstille efter jeres behov. Med vores mange års erfaring kan vi altid assistere med teknisk support og rådgivning, når det drejer sig om materialer, der skal leve op til specifikke friktionskoefficienter, slitage eller andre påvirkninger. Vi kan også levere special friktionsløninger til vindmølleindustrien, papirindustrien m.fl. Vi leverer tætningsringe i mange typer og kvaliteter, og til de fleste behov.

Europack markedsfører udelukkende produkter fra anerkendte virksomheder fra det meste af verden og har både hovedkontor, lager og produktionsfaciliteter i Esbjerg. Vi er således i stand til at løse en hasteopgave. Europack levering ”just in time”, 24-timers service.


Kontakt

Profil billede af Martin Marstrand
Martin Marstrand

Head of Sales
mm@west-marine.dk
+45 76 11 97 66
+45 61 19 65 37

Profil billede af Stefan Stucki
Stefan Stucki

Production Engineer
sts@west-marine.dk
40 22 42 61

Marineudstyr

Redningsudstyr

Elektriske løsninger

Offshore

Vindindustri

Serviceløsninger

Pakning & friktion