24/7/365 Service    *   +45 75 45 70 44    *   sales@west-marine.dk DA EN

Serviceløsninger

West-Marine A/S er den sikre og pålidelige samarbejdspartner, der kan levere enhver form for service, reparation og eftermontering, enten på vores værksted, på skibet eller på selve riggen – når som helst og hvor som helst i verden: 24/7/365. Vores dygtige medarbejdere har en bred viden inden for service og reparation af alle typer motorer på alle størrelser af skibe og rigge.

MOB- og FRB-både
Service og udstyring af MOB- og FRBbåde er endnu et ekspertisefelt. Her kan vi udnytte vores lange og indgående erfaring, som vi har opnået gennem mange års arbejde inden for dette område. Vi servicerer alle fremdriftstyper såvel som alle fremdriftsmotorer – hvad enten det er indenbords- eller udenbordstyper. Waterjets er et af vores specialer.

Kraner og hydraulik
West-Marine A/S monterer og servicerer skibskraner af ethvert fabrikat sammen med alle typer hydraulisk udstyr, der bruges i den maritime sektor og offshorebranchen. Det inkluderer også bremsebelægninger og forskellige typer pakninger.

Styring
Vi producerer skræddersyede styringskabler, men har også almindelige længder og kombinationer på lager. West-Marine A/S er den danske agent for KOBELT, hvilket gør det muligt for os at levere, montere og servicere deres højkvalitetsstyring til fremdrift.

Pumper
West-Marine A/S leverer, monterer og servicerer pumper og enhver kombination heraf. Vi fremstiller også transportable nødbrandpumper, der er godkendt af Søfartsstyrelsen.

Fremdrift
Som agent og servicecenter for ZF’s store udvalg af thrustere og azimutløsninger har vi en bred og opdateret erfaring inden for dette serviceområde. Med rettidig omhu servicerer vi alle fabrikater af fremdriftssystemer, inklusive aksler og gevind, på alle typer skibe.

Mandskab til alle opgaver
Vi kan stille med veluddannede og sikkerhedsbevidste medarbejdere til diverse anlæg, inklusive turbiner og gear.

Nicher
West-Marine A/S har en niche, der er effektiv, når forskelligt offshoreudstyr skal rengøres, kontrolleres og samles igen. Det kan være hydrocyklonlinere, filtre og værktøj/reservedele til rotationsudstyr. Vi er altid fleksible og har en positiv tilgang til dine udfordringer.


Kontakt

Profil billede af Tom Nymand Kristensen
Tom Nymand Kristensen

COO
tnk@west-marine.dk
76119765
25168446

Profil billede af Alex Fjord Christensen
Alex Fjord Christensen

CTO
afc@west-marine.dk
+45 76 11 97 56
+45 25 16 84 44

Marineudstyr

Redningsudstyr

Elektriske løsninger

Offshore

Vindindustri

Serviceløsninger

Pakning & friktion