24/7/365 Service    *   +45 75 45 70 44    *   sales@west-marine.dk DA EN

Vindindustri

Vi laver tilpassede løsninger til windfarm service-bådene, hvor vi blandt andet er lagerførende i udvalgt kritisk udstyr.

Derudover laver vi individuelt tilpassede overlevelses-sæt til opbevaring i havmøllerne.

Overlevelses-sæt leveres i tønder, som er pakket med individuelle hensyn til jeres behov og indeholder blandt andet langtidsholdbare madprodukter, soveposer, vand, og førstehjælpsudstyr.

Vi rådgiver vores kunder til at vælge det indhold, der lever op til kravene og samtidigt sikrer vi, at tønderne fungerer optimalt i alle henseende. Vi kender vores produkter og kan rådgive helt ned i detaljerne. For eksempel ved vi, hvilken variant af den langtidsholdbare mad, der smager bedst, og som ikke kun er kosteffektiv.

Overlevelses-sættet er en HDPE-tønde, der er lukket med en galvaniseret stålring med plastikplombering. Det sikrer, at tønden er hermetisk lukket og ikke har været åbnet før brug. Hver tønde har et unikt serienummer, som er registreret i vores specielt udviklede database.

Herfra kan vi holde øje med hver enkelt tønde og holde styr på, hvornår holdbarheden på det fordærvelige indhold udløber (mad, vand). Derfor tilbyder vi en 4,5 års service-cyklus, hvor vi varetager opsynet med tønderne og sørger for at kontakte vores kunder i god tid, inden der skal skiftes produkter i tønderne.


Kontakt

Profil billede af Martin Marstrand
Martin Marstrand

Head of Sales
mm@west-marine.dk
+45 76 11 97 66
+45 61 19 65 37

Profil billede af Evan Gade Nielsen
Evan Gade Nielsen

CFO / CCO
egn@west-marine.dk
+45 76 11 97 51
+45 20 20 82 59

Marineudstyr

Redningsudstyr

Elektriske løsninger

Offshore

Vindindustri

Serviceløsninger

Pakning & friktion